Ολυμπιακός: Συνάντηση με Γκριν στο Βελιγράδι (pic)

Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Βελιγράδι. Μάλιστα τα μέλη της αποστολής συνάντησαν τον Αμερικανό Έρικ Γκριν.

Ολυμπιακός: Συνάντηση με Γκριν στο Βελιγράδι (pic)

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Euroleague για αυτή την εβδομάδα δεν έκλεισαν με την τεράστια νίκη επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, όπου με πτήση τσάρτερ πάνε απευθείας στο Βελιγράδι καθώς την Πέμπτη (10/12) φιλοξενούνται από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων», των 14 παικτών, αναχώρησε αμέσως μετά το «Παλάου Μπλαουγκράνα» για το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, όπου η πτήση τσάρτερ που τους μετέφερε στον ισπανικό βορρά να τους πάει απευθείας στο Βελιγράδι.

Την Πέμπτη (10/12) παίζουν με τον Ερυθρό Αστέρα για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης και αμέσως ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, ξεκινάνε τη μελέτη για να ετοιμάσουν την τακτική τους για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Στην πρωτεύουσα της Σερβίας, τα μέλη της αποστολής συνάντησαν και τον πρώην άσο της ομάδας, τον Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο Βελιγράδι για τον αγώνα της ομάδας του, τουρκικής Μπαχτσεσεχίρ με την Παρτιζάν για το Eurocup και συναντήθηκε με πρώην συμπαίκτες του.

Τα είπαν για αρκετή ώρα, ενώ εγκάρδια συνομιλία είχε και με τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη.