Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε στην κακή άμυνα της ομάδας του αλλά και στην επιθετική αναρχία. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για Καλάθη, Μίροτιτς, Χίγκινς, Ντέιβις αλλά και τον Ερτέλ που δεν έπαιξε!

Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Γιασικεβίτσιους

Με τους παίκτες του τα έβαλε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ήταν έξαλλος και πήρε τεχνική ποινή, τη στιγμή που σχεδόν τα πάντα είχαν κριθεί.

Στις δηλώσεις του στάθηκε στην κακή άμυνα της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στο άναρχο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, με τους παίκτες του να κάνουν ότι θέλουν.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος. Μερικές φορές επιστρέψαμε και φαινόταν ότι μπορούμε να κάνουμε αλλά τα λάθη και το ότι δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε μας κόστισαν.

Ξέρουμε την φόρμουλα της επιτυχίας. Αν παίζουμε καλή άμυνα είμαστε καλοί, αν δεν παίζουμε άμυνα, δεν είμαστε κάτι σπουδαίο.

Δεν γίνεται να τους αφήνουμε να σκοράρουν 90 και 100 πόντους. Ούτε η Βιλερμπάν να κάνει ρεκόρ πόντων με αντίπαλο εμάς.

Επιθετικά, όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, δεν παίξαμε σαν ομάδα. Έπιανε τη μπάλα ο Καλάθης σούταρε, το ίδιο ο Μίροτιτς, ο Χίγκινς. Ο Ντέιβις ήρθε από τον πάγκο και είπε τώρα είναι η δική μου σειρά.

Δεν παίξαμε ομάδα. Αντίθετα, όταν ήταν στο παρκέ τα παιδιά μετά τις αλλαγές που μπορεί να έχουν τόσο ταλέντο, ήμασταν κοντά στο σκορ. Εκεί αμυνθήκαμε καλύτερα».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε και για τον Τομάς Ερτέλ, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε. «Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα» είπε ο Γιασικεβίτσιους, ο οποίος διέψευσε τα όσα ακούγονται περί αποχώρησης του παίκτη από την ομάδα της Βαρκελώνης.