EuroLeague: Δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα (8/12, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) για το εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague.

EuroLeague: Δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Την Τρίτη (8/12) διεξάγονται τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις της EuroLeague, οι οποίες είχαν αναβληθεί αρχικά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες.

Στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στην Μπαρτσελόνα (22:00, LIVE στο fosonline.gr) στο εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολο κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα, το οποίο έχει ανάγκη για να ξαναβρεθεί σε τροχιά 8άδας, και έχει ταξιδέψει στην Καταλονία πλήρης, με τους Άαρον Χάρισον και Γιώργο Πρίντεζη να βρίσκονται στην αποστολή.

Στα υπόλοιπα εξ αναβολής ματς της ημέρας (8/12), η ουραγός Χίμκι φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο (17:30) για την 8η αγωνιστική, η Αναντολού Εφές την Βιλερμπάν (19:30) για την 5η αγωνιστική και η Βαλένθια την Ζενίτ (22:00) για την 4η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα των εξ αναβολής ματς της EuroLeague:

Τρίτη 8/12
17:30 Χίμκι - Αρμάνι Μιλάνο
19:30 Αναντολού Εφές - Βιλέρμπάν
22:00 Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
22:00 Βαλένθια - Ζενίτ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ