Μπαρτζώκας για Μπαρτσελόνα: «Εκτελεί φοβερά, εμείς θέλουμε λίγο χρόνο...»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παίξει καλύτερα και περιμένει αντίδραση κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Μπαρτζώκας για Μπαρτσελόνα: «Εκτελεί φοβερά, εμείς θέλουμε λίγο χρόνο...»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ στη Βαρκελώνη τη Μπαρτσελόνα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να δει από τους παίκτες του ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο στη Μόσχα.

Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ η εμφάνιση ήταν προβληματική με συνέπεια ο Ολυμπιακός να γνωρίσει βαριά ήττα, αλλά οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση αύριο κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στην κάμερα των καναλιών Novasports, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Βαρκελώνη.

«Είναι σημαντικό για μας που επέστρεψαν όλοι και βρίσκονται στην αποστολή αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα για να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι μία ομάδα που εκτελεί φοβερά σε άμυνα και επίθεση. Οι αυξομειώσεις στην απόδοση συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της Euroleague.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει μία σταθερή απόδοση, αλλά το ταβάνι της Μπαρτσελόνα είναι πολύ υψηλό. Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Για το τι κρατάει ο Ολυμπιακός από το ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Παίξαμε ένα δεκάλεπτο καλά αλλά τα τρία επόμενα δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να προσπαθούμε όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό αφού το αποτέλεσμα μπορεί να έρθει μόνο ομαδικά.

Είμαστε σε καλή κατεύθυνση όσον αφορά αυτό το κομμάτι, πιστεύω ότι είμαστε ομάδα, και όταν είμαστε πλήρεις θα παίξουμε καλά και σε υψηλό επίπεδο».