Τι είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον Ολυμπιακό

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό αύριο Τρίτη (20.00) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τους Πειραιώτες μετά την άνετη νίκη επί της Γκραν Καναρια.

Τι είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον Ολυμπιακό

Η Μπαρτσελόνα είχε εύκολο βράδυ απέναντι στη Γκραν Κανάρια (91-63) με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τουςπαίκτες που είχε στη διάθεσή του. Έτσι ξεκούρασε και κάποιους από τουςβασικούς ενόψει τηςαναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Λιθουανός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και έστρεψε αμέσως την προσοχή του στο εξ αναβολής ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν μια άνετη βραδιά για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και από το πρώτο λεπτό αυτό μας βοήθησε να δώσουμε χρόνο σε περισσότερους παίκτες στην αναμέτρηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπόρεσαν να παίξουν όλοι και να ελέγξουμε τα λεπτά που έπαιξαν οι παίκτες πριν από την επόμενη εβδομάδα, που έχουμε τρία παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά.

ACB: Εύκολα η Μπαρτσελόνα ενόψει Ολυμπιακού - Πρόβλημα με Αμπρίνες

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους Σέρχι Μαρτίνεθ και Λεάντρο Μπολμάρο, που έπαιξαν καλά και είχαν συνεισφορά. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τη μονομαχία εναντίον του Ολυμπιακού», τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Βαρκελώνης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Την Τρίτη (8/12), στο εξ αναβολής παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα (20:00) θα σφυρίξουν οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).