Κούζμιτς: Πρόστιμο για το τροχαίο που τον έριξε σε κώμα

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την σερβική δικαιοσύνη, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για προ 1.5 χρόνου ατύχημα, το οποίο τον είχε ρίξει σε κώμα.

Κούζμιτς: Πρόστιμο για το τροχαίο που τον έριξε σε κώμα

Στις 14 Ιουλίου 2019 ο Όγκνιεν Κούζμιτς ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, πέφτοντας μάλιστα σε κώμα. Μετά από 1.5 χρόνο, ο Σέρβος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα είναι καλά στην υγεία του, έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το 2023, ωστόσο αντιμετωπίζει... μπελάδες με το νόμο!

Συγκεκριμένα, θηριώδης άσος τιμωρήθηκε με επιβολή προστίμου ύψους 4.600 δολαρίων και αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας, καθώς κρίθηκε υπαίτιος για το ατύχημα. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο Κούζμιτς έτρεχε με 125 χιλιόμετρα σε δρόμο που το μέγιστο όριο ταχύτητας ήταν 60 χιλιόμετρα, ενώ στην απόφαση λήφθηκε υπόψη ότι ότι τρεις ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά εξαιτίας του τροχαίου.

Το κατηγορητήριο για τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα συντάχθηκε πριν από 6 μήνες, στην περιοχή και εκδικάστηκε στο δικαστήριο της Μπάνια Λούκα, της περιοχής δηλαδή στην οποία συνέβη το ατύχημα.