Και ο Μπερτομέου στην κηδεία του Π. Γιαννακόπουλου

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Ζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται στην Αθήνα για να παραστεί στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Και ο Μπερτομέου στην κηδεία του Π. Γιαννακόπουλου

Παρά την κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Ζόρντι Μπερτομέου ταξίδευσε στην Αθήνα για να αποτίσει φόρο τιμής, αποθανόντα ο οποίος ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρόσφερε και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Μπερτομέου χαρακτήρισε λυπηρή μέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για τον ίδιο τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. «Έχασα έναν καλό φίλο. Ο Παύλος και ο Θανάσης ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από το χτίσιμο της αθλητικής αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού. Η παθιασμένη τους και άνευ όρων στήριξη του συλλόγου, μετέτρεψε τον Παναθηναϊκό σε ένα πρότυπο μεγαλείου που οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη προσπάθησαν να φτάσουν» είπε.

Και συνέχισε: «Ο Παύλος έφερε όραμα και πραγματισμό στις αποφάσεις που βοήθησαν όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ να κάνει βήματα προόδου τις περασμένες δεκαετίες. Ήταν ένα πραγματικό παράδειγμα για την αγάπη του για το μπάσκετ. Ο Παύλος αφήνει μια σπουδαία κληρονομιά επιτυχιών και θα λείψει πραγματικά σε όλους».