Βόβορας ενόψει Αρμάνι: «Προσοχή στο πικ-εν-ρολ - Σημαντική η προσωπική άμυνα»

Μετά τη Βιλερμπάν, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία και ο Γιώργος Βόβορας επεσήμανε τους τομείς που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Βόβορας ενόψει Αρμάνι: «Προσοχή στο πικ-εν-ρολ - Σημαντική η προσωπική άμυνα»

Μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν, με τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο επί ιταλικού εδάφους.

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, σχολιάζοντας τα εξής: «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου κάναμε πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Είναι μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick-and-roll στη φετινή EuroLeague με πολύ καλό passing game. Σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντική η αντιμετώπισή μας στο pick-and-roll και στην προσωπική άμυνα".

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως: "Στον αγώνα με την Αρμάνι θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν. Το βέβαιο με την EuroLeague, όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, είναι ότι πρέπει να έχεις... κοντή μνήμη. Ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να σου μένουν στο μυαλό. Πρέπει να διαγράφεις το προηγούμενο και να πηγαίνεις στο επόμενο".