Μεσίνα για Παναθηναϊκό: «Ομάδα με φυσικό ταλέντο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα για τον Παναθηναϊκό, ενόψει και της αυριανής (3/12) αναμέτρησης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague

Μεσίνα για Παναθηναϊκό: «Ομάδα με φυσικό ταλέντο»

Μετά την βαριά ήττα στη Γαλλία από την Βιλερμπάν σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της Euroleague, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (3/12) την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο Έτορε Μεσίνα προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο site της διοργάνωσης, ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους». Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε με τα καλά λόγια για το αυριανό ματς (3/12) τονίζοντας πως θα παίξει μεγάλο ρόλο η άμυνα στο ένας εναντίον ενός και ο έλεγχος των ριμπάουντ.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ φυσικό ταλέντο και καλά οργανωμένη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, έπαιξαν ένα υπέροχο παιχνίδι εναντίον της Μπάγερν. Μέχρι στιγμής, δεν πήραν τα αποτελέσματα που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν.

Εκτός αυτού, έρχονται με τρεις παίκτες που ήταν εδώ και θα έχουν πολλά κίνητρα για να παίξουν καλά. Τα ριμπάουντ και η άμυνα ένα εναντίον ενός θα είναι ο απόλυτος βασικός παράγοντας για εμάς προκειμένου να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του κόουτς Μεσίνα.