Σάσα Βεζένκοφ: «Να είμαστε σκληροί με ΤΣΣΚΑ»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Σάσα Βεζένκοφ: «Να είμαστε σκληροί με ΤΣΣΚΑ»

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μίλησε για:

-το αν έχει βρει ρυθμό η ομάδα μετά την έξαρση του κορoνοϊού:

«Σίγουρα είναι πολύ πιο ευχάριστο και πολύ πιο καλό για την ομάδα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Είμαστε πλέον σχεδόν όλοι, οπότε κάνουμε προπόνηση και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100% για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε».

-την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με τα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα:

«Σίγουρα είναι μία πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία της ομάδας, μαζί με τις δωρεές που κάνει για το παιχνίδι που έγινε. Είναι πολύ ωραίο που θα συνεχιστεί αυτό, όποτε μας το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα πρωτόκολλα. Πραγματικά είναι κάτι πολύ ευχάριστο, και εμείς αγωνιζόμαστε και παράλληλα προσφέρουμε στην κοινωνία».

-το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:

«Είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με πολύ ταλαντούχους παίκτες. Οπότε πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα καλά για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες νίκης έχουμε».

-τα «κλειδιά» της αναμέτρησης:

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να είμαστε σκληροί, να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας