Ολυμπιακός: Ανησυχία για το ταξίδι στη Μόσχα

Στον Ολυμπιακό υπάρχει μικρή ανησυχία για το ταξίδι στη Μόσχα, καθώς το ματς θα γίνει με κόσμο, ενώ τα μέλη τους φέρεται να κόλλησαν κορονοϊό ύστερα από το ταξίδι τους στην Αγία Πετρούπολη.

Ολυμπιακός: Ανησυχία για το ταξίδι στη Μόσχα

Δεν είναι ψέμα πως στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχει μία μικρή ανησυχία για το ερχόμενο ταξίδι στη Μόσχα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το ματς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (3/12).

Οι Πειραιώτες είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στο θέμα του κορονοϊού και ακολουθούν πιστά τόσο το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας, όσο και του ΕΟΔΥ. Κάνουν συνεχώς τεστ, ενώ και τα μέλη της ομάδας είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στις επαφές τους. Για αυτόν τον λόγο έκανε και μεγάλη εντύπωση το πως βρέθηκαν ξαφνικά πέντε άνθρωποι των Πειραιωτών θετικοί στην πανδημία.

Υπάρχει η αίσθηση πως η ομάδα κόλλησε την πανδημία ύστερα από το ταξίδι που έκανε στην Αγία Πετρούπολη, για το παιχνίδι που είχε να δώσει κόντρα στη Ζενίτ (5/11). Βλέπετε, είναι το μόνο ματς μέχρι στιγμής που έδωσαν, στο οποίο υπήρχε παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Βλέπετε, το ρωσικό πρωτόκολλο το επιτρέπει.

Μάλιστα, στο παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, υπάρχει η άδεια από τη ρωσική κυβέρνηση για την παρουσία του 25% των φιλάθλων στις εξέδρες. Θα φορούν μάσκες, θα υπάρχουν αποστάσεις σε κάποια σημεία, αλλά το ίδιο συνέβη και στην Αγία Πετρούπολη. Μάλιστα εκεί υπήρχαν και σημεία που οι φίλαθλοι καθόντουσαν δίπλα-δίπλα...

Και το μόνο που δε θέλουν να σκέφτονται στο μεγάλο λιμάνι, είναι το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί στην ομάδα τους νέο κρούσμα από την πανδημία. Έτσι όμως έχουν τα δεδομένα και όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας «πρέπει να αγωνιστούμε, δεν γίνεται να ζούμε με το φόβο, αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που υπάρχει στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή».

*Eικόνα από τις εξέδρες στο γήπεδο της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη