Ρεάλ: «Αν θέλει να φύγει ο Ντεκ... να φέρει 2 εκ. ευρώ»

Αν ο Γκάμπριελ Ντεκ φέρει στη Ρεάλ 2 εκ. ευρώ, οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να τον κρατήσουν. Έρχονται μειώσεις στα υπόλοιπα συμβόλαια, απόρροια της οικονομικής ζημίας των 200 εκ. ευρώ στον σύλλογο από την πανδημία.

Ρεάλ: «Αν θέλει να φύγει ο Ντεκ... να φέρει 2 εκ. ευρώ»

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν τους έφτανε η αποχώρηση για το ΝΒΑ και τους Ντένβερ Νάγκετς του Φακούντο Καμπάτσο, έχουν να διαχειριστούν και την επικείμενη του συμπατριώτη του Γκάμπριελ Ντεκ. Ο διεθνής Αργεντινός φόργουορντ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του ΝΒΑ και είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στη Ρεάλ ενημερώθηκαν για την πρόθεσή του και η απάντηση των ανθρώπων της «Βασίλισσας» ήταν πως θα πρέπει να φέρει 2 εκ. ευρώ. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Καμπάτσο, αν ο Ντεκ πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης στη Ρεάλ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον κρατήσουν.

Από κει και πέρα, οι Μαδριλένοι έχουν να διαχειριστούν και την μεγάλη οικονομική ζημία που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού, περί τα 200 εκ. ευρώ στον σύλλογο με συνέπεια να ετοιμάζονται για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών.