Λαρεντζάκης: «Να καθιερωθώ στην EuroLeague» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στην καλή παρουσία του κόντρα στη Μπασκόνια και τόνισε πως θέλει να καθιερωθεί στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό. 

Λαρεντζάκης: «Να καθιερωθώ στην EuroLeague» (vid)

Την προσπάθεια του να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως στην Euroleague κάνει ο Γιάννουλης Λαρεντζάκης. Επιπλέον ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην συγκέντρωση και στην ενέργεια που δεν είχε η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών NovasportsHD:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια: "Προφανώς όχι δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα μας. Πρέπει να ξεκινάμε με περισσότερη ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου δίνουν το 100% στην αναμέτρηση".

Αν ζήτησε ο Μπαρτζώκας να παίζουν πιο δυναμικά: “Σαν παίκτης δεν το ένιωσα. Όταν υπάρχουν λιγότερες επιλογές οι παίκτες δεν παίζουν δυναμικά για να μην κάνουν φάουλ».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Υπάρχει κίνητρο μεγάλο. Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Euroleague. Θέλω όποτε μπαίνω να προσφέρω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ».

Για την καθιέρωση του στην Εθνική και αν συμβαίνει το ίδιο με τον Ολυμπιακό: «Έχει μια βάση αυτό. Αυτό μου κάνει καλό έμενα. Στην πίεση μπορεί να αντιδράω καλύτερα».