Πρίντεζης: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θεωρεί δικαιολογία τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν έλεγξε τον ρυθμό.

Πρίντεζης: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν στάθηκε στις απουσίες του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια, τονίζοντας ότι τα λάθη στοίχισαν στην ομάδα του. Οι δηλώσεις του στη κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά:

Για τις δυσκολίες του ματς: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες, όλες οι ομάδες θα το περάσουν. Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όταν πλησιάσαμε, κάναμε αβίαστα λάθη και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κάποιες φορές βοηθάει να μην έχεις παιχνίδια, κάποιες δεν βοηθάει, είχαμε κάποιες μέρες χωρίς προπόνηση μέχρι να βγουν τα τεστ, αλλά αυτό το είχαν όλες οι ομάδες. Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε και γι' αυτό χάσαμε».

Για το τι μπορούσε να γίνει καλύτερα στην τακτική: «Μπορούσαμε να τρέξουμε λίγο παραπάνω, να παίξουμε καλύτερες άμυνες και να επιβάλλουμε εμείς το ρυθμό μας. Δεν το καταφέραμε και όταν δεν τρέξαμε στις σετ επιθέσεις δεν είχαμε συγκέντρωση για να παίξουμε σωστά».