Οριστικά τέλος ο Καμπάτσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι ο Φακούντο Καμπάτσο αποτελεί παρελθόν για την ομάδα. Στους Ντένβερ Νάγκετς θα συνεχίσει ο Αργεντινός γκαρντ

Οριστικά τέλος ο Καμπάτσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του Αργεντινού γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες πως ο Αργεντινός θα πήγαινε στο NBA, όταν άνοιγε η διαδικασία των μεταγραφών στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Το είχε ξεκαθαρίσει στην διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον Πάμπλο Λάσο, πως μέσα στη σεζόν κι εφόσον υπήρχαν οι προϋποθέσεις θα άφηνε τη Μαδρίτη και θα πήγαινε στις ΗΠΑ.

Έτσι ήρθε σε συμφωνία με τους Ντένβερ Νάγκετς, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα για να «απελευθερωθεί» από το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ έπρεπε να καταβάλει μια τεράστια ρήτρα ύψους 5 εκ ευρώ.

Για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χρήματα επεξεργάστηκε διάφορους τρόπους, ώστε να εξοικονομήσει χρήματα και να έχει διαθέσιμο το ποσό.

Ακόμα και δάνειο σκέφτηκε να πάρει, ώστε να αποπληρώσει τη ρήτρα και να μπορέσει να είναι ελεύθερος ανά πάσα στιγμή.

Τελικά για να μπορέσει να την ρίξει, αγωνιζόταν μέχρι τώρα στη σεζόν χωρίς να πληρώνεται, κάνοντας απόσβεση σε ένα πολύ σημαντικό μέρος του ποσού.

Οι «μερένχες» πάντως στην ανακοίνωσή τους τον ευχαριστούν για την υποδειγματική του συμπεριφορά και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια που φόρεσε την φανέλα της ομάδας, με την οποία κατέκτησε 11 τρόπαια.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, φαίνεται πως θα βρεθεί λύση εκ των έσω με τους Κοζέρ, Γιούλ, Λαπροβίτολα και Αμπάλντε να σηκώνουν το βάρος.