Ο Βιλντόζα διέψευσε για Ρεάλ: «Δεν φεύγω από τη Μπασκόνια, τουλάχιστον όχι φέτος»

Ο Λούκα Βιλντόζα της Μπασκόνια διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει στη Ρεάλ για αντικαταστάτης του Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Βιλντόζα διέψευσε για Ρεάλ: «Δεν φεύγω από τη Μπασκόνια, τουλάχιστον όχι φέτος»

Η αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ΝΒΑ και δη τους Ντένβερ Νάγκετς ανέπτυξε τη φημολογία, ότι η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει στοχεύσει στον Λούκα Βιλντόζα, για τον αντικαταστάτη του Καμπάτσο, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε τα σενάρια.

Ο Βιλντόζα δήλωσε κατηγορηματικά ότι: «Έχω δει πολλές ιστορίες να γράφονται γι αυτό, αλλά δεν έχω ενημερωθεί για κάτι. Παίζω στην Μπασκόνια και δεν πρόκειται να φύγω, τουλάχιστον όχι φέτος. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024».

Στη συνέχεια ο Βιλντόζα, αναφερόμενος στον Φακούντο Καμπάσο και στην απώλεια που έχει γενικότερα το πρωτάθλημα της ACB, είπε: «Θα μας λείψει πολύ, η μαγεία του και ό,τι έκανε στο παιχνίδι είναι πράγματα που δεν βλέπεις συχνά από έναν παίκτη. Του εύχομαι τα καλύτερα, τα αξίζει».

Αναφορικά με την ήττα της Μπασκόνια από τη Ζενίτ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Eurolegue, λίγες μέρες πριν το ματς του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, ο Βιλντόζα ανέφερε: «Παίξαμε πολύ άσχημα και ο αντίπαλος καθόρισε τον ρυθμό του αγώνα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο πέντε εναντίον πέντε, κι η Ζενίτ ήξερε πώς να το εκμεταλλευτεί. Παίξαμε σε πιο χαμηλό ρυθμό σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει κι έτσι ήταν δύσκολο για εμάς να σκοράρουμε».