Πονσαρνάου: «Αθλητικός και με μεγάλα κορμιά ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Βαλένθια Χάιμε Πονσαρνάου μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης (17/11) και τα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα του.

Πονσαρνάου: «Αθλητικός και με μεγάλα κορμιά ο Παναθηναϊκός»

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη «Φοντέτα», την Τρίτη (16/11) το βράδυ, μίλησε ο προπονητής της Βαλένθια Χάιμε Πονσαρνάου.

Βαλένθια: Με τρεις απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αρχικά ο Ισπανός είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια αθλητική ομάδα, που είναι καλή στο ανοιχτό γήπεδο και διαθέτει μεγάλα κορμιά. Διαθέτουν παίκτες ικανούς να δημιουργήσουν για τους εαυτούς τους και τους υπολοίπους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα από το πρώτο λεπτό, αλλά και να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε σε κάθε συνθήκη από την αντίπαλη άμυνα για να πάρουμε πλεονέκτημα».

Ο Χάιμε Πονσαρνάου μίλησε και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Ο Βαν Ρόσομ είναι ουσιαστικά εκτός για το ματς της Τρίτης. Έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο και χρειάζεται προσοχή. Θα λείψουν ξανά οι Μαρίνκοβιτς και Σάστρε. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε χημεία όταν έχουμε διαρκώς σημαντικές απουσίες. Χρειαζόμαστε προπονήσεις και παιχνίδια με τους παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς για μας».

Ο Μάικ Τόμπεϊ από την πλευρά των παικτών της Βαλένθια, είπε: «Νιώθω καλά, πολύ καλύτερα. Δεν έχω καμία ενόχληση πλέον. Αρχικά φοβήθηκα πως το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα και χαίρομαι γι’ αυτό. Δεν έχουμε βρει ακόμη τον ρυθμό που θα θέλαμε λόγω των απουσιών. Όταν όλοι οι παίκτες θα είναι καλά, θα βρούμε τρόπο να βελτιωθούμε τόσο σαν σύνολο, όσο και ατομικά».