Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Χάρισον δίνει ευκαιρίες

Ο Άαρον Χάρισον θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα - Η απουσία του δίνει ευκαιρίες - Ανοίγει ο δρόμος κυρίως για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά και για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Χάρισον δίνει ευκαιρίες

Άτυχος στάθηκε ο Άαρον Χάρισον στο παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια κόντρα σε Άλμπα (εντός), Μπαρτσελόνα (εκτός), Βιλερμπάν (εκτός), Μπασκόνια (εντός) και ΤΣΣΚΑ (εκτός) και πιθανότατα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι της 10ης Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Σημαντική απώλεια για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας του. Σε επτά ματς έχει μέσον όρο 7,6 πόντους (39,1% δίποντα, 32,3% τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Πλέον, οι Πειραιώτες θα κληθούν να βρουν λύσεις εκ των έσω. Το καλό σε αυτήν την περίπτωση είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάθος στο ρόστερ τους και καλές εναλλακτικές λύσεις. Αγωνιζόταν κυρίως στη θέση «2», οπότε αυτόματα μετά από αυτήν την εξέλιξη θεωρείται δεδομένο πως θα βρουν μεγαλύτερο ρόλο και χρόνο τόσο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παίζοντας στο «3», με τον Σακίλ Μακ Κίσικ να «χαμηλώνει» στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Είναι δεδομένο πως αυτά τα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες και στο χέρι τους είναι να δείξουν έμπρακτα πως αξίζουν να έχουν μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα.