Ρεάλ Μαδρίτης: Δέκα μέρες ακόμα ο Καμπάτσο- Απών από τα ματς με Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

Ο Φακούντο Καμπάτσο θα συνεχίσει για ακόμη δέκα μέρες στη Ρεάλ και ακολούθως θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δέκα μέρες ακόμα ο Καμπάτσο- Απών από τα ματς με Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

Η επισημοποίηση του «ανοίγματος» της free agency στο ΝΒΑ, στις 20 Νοεμβρίου, φέρνει «πονοκεφάλους» στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θα χάσει τον πιο σημαντικό της παίκτη. Ο Φακούντο Καμπάτσο θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, όπως προ καιρού έχει αποφασίσει και ο Πάμπλο Λάσο πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Αργεντινός θα συνεχίσει ακόμα δέκα μέρες με την ομάδα και εν συνεχεία θα φύγει για τις ΗΠΑ, έχοντας εξασφαλίσει μάλιστα και τα χρήματα που απαιτούνται για το buy out, το οποίο ανέρχεται στα 7 εκ. δολάρια.

Αυτό σημαίνει, πως ο Καμπάτσο θα βοηθήσει τη Ρεάλ στα παιχνίδια της Euroleague με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε στη Μαδρίτη, στη «διαβολοβδομάδα», ενώ φυσικά θα είναι ο μεγάλος απών από τα παιχνίδια της Ρεάλ στην Αθήνα, στις 15 και 18 Δεκεμβρίου με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.