Η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στο μάτι τον Καλάθη

Ο Μπραντ Ουοναμέικερ φεύγει για τη Μπαρτσελόνα και η Φενέρμπαχτσε γλυκοκοιτάζει τον Νικ Καλάθη.

Η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στο μάτι τον Καλάθη

Ο Μπραντ Ουοναμέικερ συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα που του πρόσφερε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,7 εκατ. ευρώ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που αναζητεί τον αντικαταστάτη του σκέφτηκε αμέσως τον Νικ Καλάθη.

Ο Ζοτς γνωρίζει πολύ καλά την αξία του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ αφού εκείνος ήταν που τον πίστεψε και τον καθιέρωσε στον Παναθηναϊκό και θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Όπως αναφέρει το haber365.com.tr η Φενέρμπαχτσε έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Καλάθη για να τον ενημερώσει για τον ενδιαφέρον της.

Το συμβόλαιο του Καλάθη με τον Παναθηναϊκό λήγει σε λίγες μέρες κι αυτός προερχόμενος από μια σούπερ χρονιά στην οποία συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 5άδα της Euroleague, έχει αρκετές επιλογές για το μέλλον του.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στο NBA όπου θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλύτερο από ό,τι πέτυχε στην προηγούμενη θητεία του στο Μέμφις. Αρκεί βεβαίως να βρει μια ομάδα που θα τον πιστέψει και του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Κι ο Παναθηναϊκός όμως θέλει να κρατήσει τον Καλάθη προκειμένου να μη χάσει τον ηγέτη του. Όλα θα εξαρτηθούν κι εδώ από την πρόταση που θα έχει στα χέρια του ο παίκτης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.