Euroleague: Με 9 επαγγελματίες, 6 απουσίες και 1.000 οπαδούς η Βιλερμπάν κόντρα στη Ζαλγκίρις (pic)

Η Βιλερμπάν θα έχει εννιά επαγγελματίες παίκτες και δύο από το εφηβικό τμήμα κόντρα στη Ζαλγκίρις, αλλά και... 1000 Γάλλους φιλάθλους στο πλευρό της, λίγες ώρες πριν το καθολικό lockdown.

Euroleague: Με 9 επαγγελματίες, 6 απουσίες και 1.000 οπαδούς η Βιλερμπάν κόντρα στη Ζαλγκίρις (pic)

Μετά από δυόμιση εβδομάδες απραξίας ελέω καραντίνας, καθώς «κτυπήθηκε» από τον κορονοϊό, η Βιλερμπάν επιστρέφει στην ενεργό δράση και στις 19:00 υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Τα προβλήματα για τον Τι Τζέι Πάρκερ πολλά, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι παίκτες, οι οποίοι σύμφωνα με τα τελευταία τεστ δεν έχουν ξεπεράσει τον κορονοϊό: Πρόκειται για τους Κόουλ, Ντιό, Φρίμαν, Λομάρζ, Χάουαρντ και Μαρς.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας και αδερφός του ιδιοκτήτη Τόνι Πάρκερ, θα έχει 9 επαγγελματίες παίκτες στη διάθεσή του και 2 από το εφηβικό τμήμα. Πρόκειται για τους Στράζελ, Λακόμπ, Λάιτι, Καχουντί, Γιαμπουσέλ, Νουά, Φολ, Χέις, Μπάκο και τους μικρούς Χούινσο και Ντγιόκ.

Στο «Αστρομπάλ» βέβαια θα βρεθούν 1.000 φίλαθλοι της ομάδας από το Λυών, λίγες ώρες πριν το καθολικό lockdown που επιβλήθηκε στη Γαλλία από τον Μακρόν για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η γαλλική ομάδα, γνωστοποίησε πως από τη στιγμή που δεν έχει καμία νέα ενημέρωση, προχωρά με τον αρχικό σχεδιασμό που προέβλεπε 1.000 φιλάθλους στο γήπεδο.