«Σύννεφα» στη Μαδρίτη - Το Νοέμβρη φεύγει ο Καμπάτσο

Ο Φακούντο Καμπάτσο θα αποχωρήσει το Νοέμβρη από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ - «Σύννεφα» στη Μαδρίτη, καθώς το ρόστερ της θα αποδυναμωθεί.

«Σύννεφα» στη Μαδρίτη - Το Νοέμβρη φεύγει ο Καμπάτσο

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει πραγματοποιήσει ένα απογοητευτικό ξεκίνημα φέτος στην EuroLeague. Έχει ρεκόρ 1-4, με την ομάδα όχι μόνο να μη παίζει καλά, αλλά να δείχνει και ελαφρώς γερασμένη.

Ο Φερναντεθ είναι στα 35, ο Κοζέρ στα 33, ο Γιουλ επίσης στα 33, ο Ρέγιες έγινε 40, ενώ ο Κάρολ είναι στα 37. Παράλληλα, η Ρεάλ είναι... έτοιμη να χάσει και έναν από τους κορυφαίους της παίκτες. Ο λόγος για τον 29χρονο πλέι-μέικερ, Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Αργεντινός γκαρντ έχει πάρει απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ. Πιθανότατα, θα αγωνιστεί στη Μινεσότα. Μάλιστα, η ισπανική Marca τονίζει πως στο ενδεχόμενο που το ΝΒΑ ξεκινήσει και πάλι στις 22 Δεκεμβρίου, τότε ο Αργεντινός γκαρντ θα αποχωρήσει στις 20 Νοεμβρίου για τις ΗΠΑ.

Η αλήθεια είναι πως στη Ρεάλ γνώριζαν τις προθέσεις του Φακούντο Καμπάτσο, αλλά αποφάσισαν να ρισκάρουν. Η αποχώρηση του θα αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό την περιφερειακή δυναμική της ομάδας.