Κλάιμπερν κατά ρωσικής κυβέρνησης - Ο λόγος που έγινε έξαλλος

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ, Ουίλ Κλάιμπερν παραμένει χωρίς την οικογένεια του στη Ρωσία λόγω των μέτρων και δήλωσε έξαλλος με τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία η ρωσική κυβέρνηση.

Κλάιμπερν κατά ρωσικής κυβέρνησης - Ο λόγος που έγινε έξαλλος

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και στη Ρωσία. Τα μέτρα είναι αυστηρά, υπάρχουν ξεκάθαροι περιορισμοί, ενώ απαγορεύεται και οι μετακινήσεις. Υπάρχει πρόβλημα με τα ταξίδια από τις ΗΠΑ στη Ρωσία.

Ένας εκ των σούπερ-σταρ της ομάδας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γουίλ Κλάιμπερν, είναι εκνευρισμένος με το γεγονός, καθώς τους τελευταίους μήνες βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του. Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Με αφήνει ακόμη έκπληκτο το γεγονός πως κάθε χώρα έχει επιτρέψει στις οικογένειες να ταξιδέψουν, εκτός από τη Ρωσία. Η Ρωσία λειτουργεί σαν να κάνει πάντα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού εδώ, την ίδια στιγμή που ο κόσμος ζει μία απολύτως φυσιολογική ζωή, χωρίς περιορισμούς.

Και μου λέτε εμένα ότι το να φέρω εδώ τη γυναίκα και τα παιδιά μου, ότι το να φέρω εδώ την οικογένειά μου θα κάνει χειρότερη μια ήδη κακή κατάσταση; Δεν απαιτείται καν η χρήση μάσκας εδώ. Αυτό, για να το πούμε, είναι η μεγαλύτερη μαλ*** που έχω ακούσει ποτέ. Οι ομάδες έρχονται και φεύγουν από τη Ρωσία κάθε βδομάδα, αλλά οι οικογένειές μας δεν μπορούν. Δεν έχει νόημα. Μόνο οι άνθρωποι του αθλητισμού υποφέρουν""