Βεζένκοφ: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε» (vid)

O Σάσα Βεζένκοφ μετά την ήττα από την Μπάγερν είπε πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να κερδίσει απόψε, σε ένα ματς που θεωρητικά όπως τόνισε ήταν στα μέτρα της ομάδας.

Βεζένκοφ: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε» (vid)

«Δεν παίξαμε με πάθος και ενέργεια, όπως κάναμε στα τελευταία ματς. Δεν δείξαμε αυτό που μπορούσαμε. Φτάσαμε κοντά, αλλά θα "κλέβαμε" ουσιαστικά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε», ανέφερε στην κάμερα της Nova ο Βεζένκοφ και συνέχισε.

«Ξέραμε ότι η Μπάγερν παίζει δυνατά και με αλλαγές στην άμυνα. Δεν παίξαμε με βάση το πλάνο μας, δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγείς και να παλεύουμε από το πρώτο λεπτό. Έπρεπε να μπούμε πιο νωρίς στο ματς, να παλέψουμε στις 50-50 μπάλες, να βάλουμε ενέργεια στο παρκέ».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα ματς ανά εβδομάδα: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Μπορείς να δουλέψεις πάνω στον αντίπαλο, αλλά δεν έχεις τον ρυθμό και δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα αυτό που έγινε. Αυτή είναι η απόφαση όμως, έχουμε προσαρμοστεί και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι.

Το παιχνίδι θεωρητικά ήταν στα μέτρα μας. Στο τέλος όμως παίρνεις αυτό που δικαιούσαι, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έτσι είναι η Euroleague».