Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο Μίροτιτς χάνει το Clasico για… 12 ώρες!

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Euroleague αφήνει εκτός του αποψινού (22:00) Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης τον Νίκολα Μίροτιτς που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο Μίροτιτς χάνει το Clasico για… 12 ώρες!

Είναι οριστικό… Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα δώσει το παρών στο αποψινό (22:00) Clasico στην Euroleague, για… 12 ώρες! Μπερδεύτηκατε; Ο Μαυροβούνιος σταρ της Μπαρτσελόνα, που χωρίς αυτόν έχει χάσει τη σταθερότητά της, είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Τα τελευταία δύο τεστ που έκανε βγήκαν αρνητικά, ωστόσο σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Euroleague, για να παίξει στο αποψινό παιχνίδι με τη Ρεάλ, θα πρέπει να έχει μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες. Όχι λιγότερο…

Ο Μίροτιτς έχει μείνει για… 13 μέρες και 12 ώρες, οπότε η Euroleague σήκωσε απαγορευτικό για τη συμμετοχή του στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, που και αυτή δεν θα έχει τον Κοζέρ εξαιτίας κορονοϊού αλλά και τον τραυματίας Κάρολ.

Ο ίδιος ανέφερε: «Οπαδοί της Μπαρτσελόνα... Δοκιμάσαμε τα πάντα... Παρ' όλο που έχω αναρρώσει πλήρως, ήταν αδύνατον. Το πρωτόκολλο της EuroLeague δεν μου επιτρέπει να παίξω. Είναι κρίμα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αποδεχτούμε και να στηρίξουμε τα παιδιά μας».