Ολυμπιακός: Η επίσκεψη των "ερυθρολεύκων" στο Factory Outlet (vid)

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το Factory Outlet - Δείτε το video με την αποστολή των "ερυθρολεύκων" να δίνει το "παρών" στο κατάστημα

Ολυμπιακός: Η επίσκεψη των "ερυθρολεύκων" στο Factory Outlet (vid)

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10) σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το Factory Outlet του αεροδρομίου, εγκαινιάζοντας και επισήμως τη χορηγική συνεργασία της ομάδας μας με το μεγαλύτερο ελληνικό εκπτωτικό πολυκατάστημα!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Factory Outlet γιατί σε δύσκολους καιρούς συμπράττει με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. Και συνέχισε: «Για εμάς όλους στην ομάδα, αλλά και για τους ιδιοκτήτες είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την προσπάθεια και γίνονται συνοδοιπόροι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, και θα προσπαθήσουμε μέσα από την πορεία μας στα γήπεδα να φανούμε αντάξιοι αυτής της χορηγίας».

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ομάδας, Κώστας Σλούκας, τόνισε: «Πρόκειται για μια καινούργια συνεργασία. To Factory Outlet είναι κάτι πολύ μεγάλο και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε. Ο χώρος εδώ που βρισκόμαστε είναι φανταστικός και ελπίζω αυτή η συνεργασία εκτός από κερδοφόρα και για τους δύο να είναι και γουρλίδικη».