Euroleague: Αναβάλλονται τρεις αγώνες της 5ης αγωνιστικής

Τα Ζενίτ-Μιλάνο, Άλμπα-Μπασκόνια και Εφές-Βιλερμπάν αναβλήθηκαν για την 5η αγωνιστική της Euroleague καθώς εξαιτίας του κορονοϊού, τρεις ομάδες δεν μπορούν να «κατεβάσουν» 8 παίκτες.

Euroleague: Αναβάλλονται τρεις αγώνες της 5ης αγωνιστικής

Ομάδες «κτυπημένες» με κορονοϊό αιτήθηκαν αναβολής των αναμετρήσεών τους και η Euroleague έκανε δεκτό το αίτημά τους, οπότε τρεις αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, δεν θα διεξαχθούν. Πρόκειται για τα εξής ματς:

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Αρμάνι Μιλάνο (22/10)

Η Ζενίτ εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού δεν μπορεί να παραταχθεί με μίνιμουμ οκτώ παίκτες κόντρα στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.

Άλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια (22/10)

Η Άλμπα Βερολίνου αιτήθηκε την αναβολή λόγω της τοπικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα του Ρενέσες.

Αναντολού Εφές - Βιλερμπάν (23/10)

Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού, μην μπορώντας να συμπληρώσουν οκτώ παίκτες για να παίξουν.

Από τη στιγμή που καταργήθηκε το άρθρο 6 που προέβλεπε ήττα στα χαρτιά για την ομάδα που δεν κατέβαινε με 20-0, οι αγώνες θα προγραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες. Κάθε αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες.