Ρεάλ Μαδρίτης: Το χειρότερο ξεκίνημα της 10ετίας στη Euroleague

Το 1-3 της Ρεάλ στην Euroleague, όπου η μία αυτή νίκη σημειώθηκε απέναντι στην Χίμκι των… 8 παικτών, είναι το χειρότερο ξεκίνημα της «Βασίλισσας» στην διοργάνωση. Πόσες χρονιές είχε 4-0!

 Ρεάλ Μαδρίτης: Το χειρότερο ξεκίνημα της 10ετίας στη Euroleague

Κοιτάζοντας κανείς την βαθμολογία της Euroleague, παρατηρεί στην 15η θέση τη Ρεάλ Μαδρίτης και εύλογα συμπεραίνει πως η «Βασίλισσα» βρίσκεται σε κρίση. Την έχει επηρεάσει η φημολογία ότι ο Καμπάτσο σε λίγο καιρό θα φύγει για το ΝΒΑ; Ενδεχομένως… Η ουσία είναι όμως πως δεν δείχνει η πάλαι ποτέ κραταιά Ρεάλ, μην έχοντας μάλιστα και αλλαγές πολλές στο ρόστερ της.

Euroleague: Αποτελέσματα, βαθμολογία - 5ος ο Ολυμπιακός, 12ος ο Παναθηναϊκός (vids)

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για «δύο» πρόσωπα, καθώς στην ACB είναι αήττητη, αλλά από την άλλη έχει σημειώσει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη στην Euroleague. Και αυτή η μία νίκη δεν είναι καθόλου τιμητική από τη στιγμή που επιτεύχθηκε απέναντι στην Χίμκι των… 8 μόλις παικτών, καθώς είναι «κτυπημένη» με τραυματισμούς και κορονοϊό.

Δύο από τις τρεις ήττες της μάλιστα είναι απέναντι σε ισπανικές ομάδες, από τη Μπασκόνια και τη Βαλένθια ενώ την τελευταία αγωνιστική έχασε από τη Μιλάνο του πρώην δικού της Σέρχιο Ροντρίγκες (25 πόντους με 7 ασίστ).

Όπως σημειώνει η Marca, αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα στην Euroleague της Ρεάλ την τελευταία δεκαετία η οποία συμπίπτει και από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Πάμπλο Λάσο (2010).

Έχει ξεκινήσει με 1-3 τη στιγμή που σε 4 χρονιές μέσα σε αυτή τη δεκαετία (2013-2014, 2014-2015, 2017-2018 και 2018-2019) η «Βασίλισσα» είχε ξεκινήσει με το αήττητο, δηλαδή με 4-0.