Euroleague: Η... διαβολοβδομάδα του Ζακ Λεντέι! (vids)

Η τρέχουσα εβδομάδα δεν ήταν και τόσο... ευνοϊκή σε προσωπικό επίπεδο για τον Ζακ Λεντέι, ο οποίος επιλέχθηκε από τη Euroleague ως (αρνητικός) πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις, μία κόντρα στον Χασάν Μάρτιν με τον Ολυμπιακό και μία απέναντι στον Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης! Δείτε τα βίντεο!

Euroleague: Η... διαβολοβδομάδα του Ζακ Λεντέι! (vids)

Η Αρμάνι Μιλάνο ολοκλήρωσε τη... διαβολοβδομάδα της Euroleague με απολογισμό μία νίκη (επί της Ρεάλ) και μία ήττα (από τον Ολυμπιακό), ωστόσο ο Ζακ Λεντέι μάλλον θα θέλει να ξεχάσει τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε προσωπικό επίπεδο.

Για ποιο λόγο; Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Αρμάνι ήταν (αρνητικός) πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις-highlight της εβδομάδας!

Αρχικά έγινε... πόστερ σε κάρφωμα του Χασάν Μάρτιν στο ΣΕΦ, ενώ δυο μέρες αργότερα προσπάθησε να καρφώσει ο ίδιος, ωστόσο λογάριασε χωρίς τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος τον... φιλοδώρησε με ένα εντυπωσιακό μπλοκ.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο 86-75: Πω πω ένας Σλούκας!

Μάλιστα, η Euroleague επέλεξε την πρώτη φάση ως «κάρφωμα της βραδιάς» και τη δεύτερη ως «κόψιμο της αγωνιστικής» («dunk of the night» και «block of the round» αντίστοιχα)!

Δείτε το εντυπωσιακό κάρφωμα του Μάρτιν στο... πρόσωπο του Λεντέι:

Δείτε το μεγαλοπρεπέστατο μπλοκ του Ταβάρες στον Λεντέι: