Ολυμπιακός: Παίζει ο Ζαν-Σαρλ - Η προσοχή στη γραμμή των ψηλών της Μακάμπι

Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στη Μακάμπι. - Θα τον χρειαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς θα δοθεί μεγάλη μάχη με τους ψηλούς των Ισραηλινών. 

Ολυμπιακός: Παίζει ο Ζαν-Σαρλ - Η προσοχή στη γραμμή των ψηλών της Μακάμπι

Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού και είναι δεδομένο πως όχι μόνο θα βρεθεί στην «ερυθρόλευκη» δωδεκάδα, αλλά και θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Μακάμπι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει ήδη προετοιμάσει για την παρουσία του στο παρκέ.

Ο Γάλλος φόργουορντ-σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα στη γάμπα, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Η ομάδα στερήθηκε το μέγεθος του, την αθλητικότητα του, αλλά και την ικανότητα του στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Έχει σκληράδα στην άμυνα και όλα αυτά είναι στοιχεία που θα περιμένει να τα δει από εκείνον στην πράξη ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Βλέπετε, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν διακρίνει την ικανότητα της Μακάμπι μέσα στην ρακέτα. Αρέσκεται να παίζει με δύο ψηλούς κοντά στο καλάθι και διαθέτει παίκτες με μέγεθος και ποιότητα, όπως τον Κροάτη σέντερ, Άντε Ζίζιτς, τον πρώην «ερυθρόλευκο» ψηλό, Οθέλο Χάντερ, τον Άντζελο Καλοϊάρο, αλλά και τον Ντράγκαν Μπέντερ. Υπάρχουν μάλιστα στιγμές που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χρησιμοποιεί μαζί το δίδυμο Χάντερ-Ζίζιτς.

Η παρουσία του Λιβιό Ζαν-Σαρλ, λοιπόν, θα είναι πολύτιμη, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, όπως και θα χρειαστεί να επιβάλλουν την κυριαρχία τους μέσα στη ρακέτα, τόσο ο Χασάν Μάρτιν, όσο και ο Οκτάβιους Έλις. Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ποντάρει στο φορμάρισμα που διανύει ο έμπειρος πάουερ-φόργουορντ του Ολυμπιακού.