Euroleague: Με τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο η Μπαρτσελόνα

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανάρρωσε από τον κορονοϊό έχοντας δύο συνεχόμενα αρνητικά τεστ και θα κοουτσάρει τους Καταλανούς με τη Βαλένθια και τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Με τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο η Μπαρτσελόνα

Κανονικά θα καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον αγώνα με τη Βαλένθια αύριο βράδυ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο «Σάρας» ανάρρωσε από τον κορονοϊό και έτσι αναμένεται να κοουτσάρει κανονικά τους «μπλαουγκράνα» απέναντι στις «νυχτερίδες», όπως επίσης και κόντρα στον Παναθηναϊκό (15/10), που ακολουθεί.

Στο προηγούμενο ματς στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ ήταν στον πάγκο ο τρίτος βοηθός του, Τόμας Μασιούλις, αφού θετικός στον ιό ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του, Ντάριους Μασκολιούνας.

«Όλα πήγαν καλά. Ήμουν ήρεμος, αν και υπήρχαν δύο ή τρεις ημέρες δύσκολες. Αλλά, τώρα επέστρεψα στη δουλειά», ήταν τα λόγια του Λιθουανού τεχνικού.

Η καραντίνα στην οποία υποχρεώνεται κάποιος να μπει εάν διαγνωσθεί θετικός έχει μειωθεί από τις δεκατέσσερις στις δέκα ημέρες, ενώ εάν έχει δύο συνεχόμενα αρνητικά τεστ θεωρείται πως έχει αναρρώσει από τον ιό.