Βιλερμπάν: Ο Νόρις Κόουλ έπαιξε μόλις για 40 δευτερόλεπτα αφού ενημερώθηκε πως έχει κορονοϊό

Απίστευτο και όμως συνέβη - Η Βιλερμπάν ενημερώθηκε λίγο πριν το τζάμπολ πως ο Νόρις Κόουλ είναι θετικός στον κορονοϊό - Παρά το γεγονός αυτό, ο παίκτης ξεκίνησε κανονικά στην πεντάδα της ομάδας. 

Βιλερμπάν: Ο Νόρις Κόουλ έπαιξε μόλις για 40 δευτερόλεπτα αφού ενημερώθηκε πως έχει κορονοϊό

Τα προβλήματα με την πανδημία στις ομάδες της EuroLeague συνεχίζονται. Η Βιλερμπάν θα χάσει για τις επόμενες μέρες έναν εκ των πρωταγωνιστών της, τον Αμερικανό γκαρντ, Νόρις Κόουλ.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τζάμπλ της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τη Σολέ, οι πρωταθλητές Γαλλίας ενημερώθηκαν πως ο Νόρις Κόουλ είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο παίκτης είχε δηλωθεί στη βασική πεντάδα, οπότε έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Με τη διακοπή της αναμέτρησης, στα 40'', ακολούθως πέρασε εκτός αγώνα και μπαίνει σε καραντίνα.

Ο προπονητής της Βιλερμπάν σχολίασε τα εξής: «Μάθαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων λίγο πριν από το τέλος της προθέρμανσης. Καθότι είχε ήδη δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως μέλος της αρχικής πεντάδας, δεν μπορούσα να τον αλλάξω. Η LNB είναι ενήμερη για το γεγονός, εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου».