Ολυμπιακός: Χωρίς Σλούκα και Ζαν-Σαρλ η προπόνηση

O Λιβιό Ζαν-Σαρλ παραμένει εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού, ενώ προληπτικά έμεινε εκτός προγράμματος ο Κώστας Σλούκας, για το χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο στο ΟΑΚΑ. 

Ολυμπιακός: Χωρίς Σλούκα και Ζαν-Σαρλ η προπόνηση

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται. Την Τετάρτη οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν επίσης στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένα αγωνιστικό πρόγραμμα απαιτητικό και δύσκολο, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν το πλεονέκτημα πως θα δώσουν και τα δύο ματς στο γήπεδό τους.

Από την προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ έμειναν εκτός τόσο ο Κώστας Σλούκας, όσο και ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Ο Έλληνας γκαρντ περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Ας μη ξεχνάμε πως δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο δεξί γόνατο (από τον Όγκαστ) στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το πόδι του χρειάζεται ξεκούραση.

Όσον αφορά τον Γάλλο φόργουορντ/σέντερ, συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, καθώς έχει τον τραυματισμό (θλάση) στη γάμπα. Δεν αναμένεται να υπάρξει θέμα με τη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα κόντρα στην Αρμάνι, δύσκολα θα προλάβει ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ.