Ντιλέινι: «Ηλίθια αυτά τα πρωτόκολλα της Euroleague - Περιμένουμε μέχρι να γίνει πολύ άσχημο»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι φανερά εκνευρισμένος από τα νέα κρούσματα στην Euroleague, αυτή τη φορά στην Βιλερμπάν, την οποία λίγες ώρες πριν είχε αντιμετωπίσει με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ντιλέινι: «Ηλίθια αυτά τα πρωτόκολλα της Euroleague - Περιμένουμε μέχρι να γίνει πολύ άσχημο»

Η είδηση πως ο προπονητής της Βιλερμπάν και δυο παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, αναστάτωσε τον Μάλκολμ Ντιλέινι, με δεδομένο πως η Αρμάνι Μιλάνο, είχε παίξει με τη γαλλική ομάδα λίγες ώρες πριν.

«Μας λένε ότι ένας παίκτης της Βιλερμπάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από το παιχνίδι, ένας παίκτης που έκανε προπόνηση και ταξίδεψε με το λεωφορείο της ομάδας του. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγουν αρνητικά τα τεστ των υπολοίπων πριν παίξουμε. Και τώρα δύο άλλοι παίκτες και ο προπονητής με τους οποίους 100% ήρθαμε σε επαφή, έχουν τον ιό.

Βιλερμπάν: Βρέθηκαν θετικοί προπονητής και δύο παίκτες της ομάδας!

Θα έπρεπε να έχουν γίνει τηλεφωνήματα όταν διεκόπη η περσινή σεζόν. Κυριολεκτικά τίποτα δεν ήρθε ως αποτέλεσμα από τη διακοπή. Ακόμη γίνονται τα παιχνίδια στο περίπου. Περιμένουμε μέχρι να γίνει πολύ άσχημο» ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media ενώ συμπλήρωσε πως «αυτά τα πρωτόκολλα είναι ηλίθια, δεν έχουν κανένα νόημα».

Την ερχόμενη εβδομάδα, η οποία είναι η πρώτη «διπλή» στην Euroleague ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στο Astroballe (13/10), ενώ η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενείται στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (14/10).