Βεζένκοφ: «Ήμασταν υποψιασμένοι για τον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν υποψιασμένος και σωστά προετοιμασμένος για τον Παναθηναϊκό - Η εμψύχωση από τον Σπανούλη. 

Βεζένκοφ: «Ήμασταν υποψιασμένοι για τον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Λίγο μετά το τέλος, δήλωσε: «Ήμασταν υποψιασμένοι είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία. Ξέραμε πως πρέπει να τρέξουμε να ελέγξουμε την άμυνα. Κάπου στο 3ο δεκάλεπτο χαθήκαμε, συσπειρωθήκαμε όμως και δίκαια πήραμε τη νίκη».

Για τον Σπανούλη: «Ο Βασίλης όπως και ο Γιώργος και ο Σλούκας με τον Παπανικολάου, έχουν εμπειρίες, τρόπαια, να βοηθούν την ομάδα. Ξέρουν πότε να πουν κάτι παραπάνω. Μας κρατούσαν σε εγρήγορση. Το παιχνίδι που έκανε ο Γιώργος ήταν ασύλληπτο».

Για τις στιγμές που πλησίασε ο Παναθηναϊκός: «Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει. Προσπαθήσαμε να είμαστε καλά πνευματικά. Κάναμε τη διαφορά. Μας βοήθησε το άδειο γήπεδο σίγουρα. Κάναμε καλή δουλειά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για την απουσία κόσμου: «Δεν είναι αυτό που θέλουμε τα άδεια γήπεδα. Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα, έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μας. Το σεβόμαστε ελπίζουμε ο κόσμος να επιστρέψει γρήγορα».

Για το πότε θα είναι στο 100% η ομάδα του: «Δεν ξέρω πότε θα είμαστε έτοιμοι αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία, μετρούν τα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε αγώνα. Να νικάμε κι ελπίζω να είμαστε σύντομα έτοιμοι».