Χίμκι - Ζαλγκίρις: Αναβάλλεται το παιχνίδι λόγω κρουσμάτων κορονοϊού - Κίνδυνος για το πρώτο 0-20

Η Χίμκι έχει πολλά κρούσματα κορονοϊού, το ίδιο και η Ζαλγκίρις, και η EuroLeague αποφάσισε να αναβάλλει το ματς - Πήγε για το Σάββατο ο αγώνας- Ο κίνδυνος να χάσουν οι Ρώσοι το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-20. 

Χίμκι - Ζαλγκίρις: Αναβάλλεται το παιχνίδι λόγω κρουσμάτων κορονοϊού - Κίνδυνος για το πρώτο 0-20

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, η Χίμκι υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στη Μόσχα. Οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως επειδή αρκετοί παίκτες τους έχουν κορονοϊό. Ο λόγος για τους Τίμα, Μονρό, Μίκι, Μπαράσκοβ και Βορόνοβ.

Παράλληλα, έχουν τραυματίες τους Σβεντ-Γιόβιτς, ενώ ο ΜακΚόλουμ δεν έχει καταφέρει ακόμη να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ. Παράλληλα, και η Ζαλγκίρις έχει πρόβλημα με την απουσία του Λοβέρν, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η EuroLeague, λοιπόν, αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι της Χίμκι με τη Ζαλγκίρις. Το ματς θα πάει για το Σάββατο το απόγευμα (20:00). Να τονίσουμε πως αν η Χίμκι δεν καταφέρει να παρουσιάσει ρόστερ με τουλάχιστον οκτώ παίκτες, τότε δεν αποκλείεται να χάσει το ματς με 0-20, καθώς αυτοί είναι οι κανόνες που επικρατούν.