ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο φόβος του Μιλουτίνοφ στην είδηση πως έχει κορονοϊό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραδέχθηκε τον φόβο που του δημιούργησε η είδηση πως είναι θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που επηρέασε τη ψυχολογία του.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο φόβος του Μιλουτίνοφ στην είδηση πως έχει κορονοϊό

Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετακόμισε φέτος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σέρβος διεθνής σέντερ ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες με κορονοϊό, γεγονός που τον φέρνει εκτός δράσης ενόψει της συνέχειας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραδέχτηκε πως... τρόμαξε στην είδηση πως είναι θετικός στον ιό. Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Δεν είχα συμπτώματα και μόλις πήρα το θετικό τεστ φοβήθηκα. Είχα πέσει ψυχολογικά, αλλά δεν είμαι μόνος μου. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι μαζί μου όλη την ώρα. Είμαι κολλημένος στο σπίτι εδώ και μία εβδομάδα και πραγματικά ανυπομονώ να βγω".

Για το ενδεχόμενο η διοργάνωση να εξελιχθεί σε μορφή "φούσκας", όπως στο ΝΒΑ, δήλωσε: "Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Απαιτούνται τεράστια έξοδα από τις ομάδες και την EuroLeague. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει. Μοιάζει αδύνατο να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού.

Το σημαντικό είναι να μην φτάσουμε στο σημείο να υπάρξει τέτοια εξάπλωση που θα οδηγήσει στην ακύρωση αγώνων".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας