Σάικς: «Θα βάλω δύσκολα στον Σλούκα»!

Ο Αμερικανός γκαρντ Κίφερ Σάικς θα κάνει αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και υπόσχεται να περιορίσει τον Κώστα Σλούκα

Σάικς: «Θα βάλω δύσκολα στον Σλούκα»!

Ο Κίφερ Σάικς θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και μάλιστα ένα ντέρμπι αιωνίων» στην Euroleague.

Μάλιστα χαρακτήρισε ευλογία την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως η προσοχή όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι στο πώς θα φτάσουν στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Υποστήριξε δε πως θα κάνει ο, τι μπορεί για να βάλει δύσκολα στον Κώστα Σλούκα, τον οποίο ασφαλώς θα κληθεί από τον προπονητή του να περιορίσει.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι ευλογία που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι τραυματίες. Η ομάδα με εμπιστεύεται. Το παιχνίδι μου στην Αρμάνι με βοήθησε να έρθω εδώ. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου στην Euroleague.

Ο κόσμος με βοήθησε πολύ να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και θα πρέπει να περιμένουν θετικές ενέργειες. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο παρκέ. Τον ξέρω τον Σλούκα, είναι πολύ καλός παίκτης. Θα προσπαθήσω να του βάλω δύσκολα.

Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Όλη η προσοχή μου είναι να φτάσουμε στο 2-0, Τα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ σημαντικά. Είναι μεγάλη παρακαταθήκη. Το ξεκίνημα δείχνει πώς θα ακολουθήσει η σεζόν».