Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ των «πρασίνων»

Μετά τα τρία κρούσματα της Χίμκι, στον Παναθηναϊκό κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά και τα δεύτερα τεστ για τον κορονοϊό βγήκαν αρνητικά ενόψει του ματς της Παρασκευής (9/10) με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ των «πρασίνων»

Λήξης συναγερμού στον Παναθηναϊκό… Τα αποτελέσματα και από τα δεύτερα τεστ κορονοϊού βγήκαν αρνητικά και πλέον δεν συντρέχει κανείς λόγος ανησυχίας ενόψει μάλιστα και του αγώνα της Παρασκευής (9/10) με τον Ολυμπιακό (σ.σ. επίσης αρνητικά τεστ) στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός: Χάνει το ματς με Ολυμπιακό ο Μποχωρίδης - Υπέστη θλάση

Παναθηναϊκός: Άμεσα τεστ κορονοϊού- Με ενδιαφέρον κοιτά τις εξελίξεις και ο Ολυμπιακός

Στον Παναθηναϊκό είχαν μια ανησυχία μετά την ανακοίνωση των τριών κρουσμάτων της Χίμκι, με την οποία είχαν τεθεί αντιμέτωποι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά τέλος καλό όλα καλά, για τον Γιώργο Βόβορα που δεν έχει και λίγους μπελάδες στο κεφάλι του, μιας και υπέστη θλάση ο Λευτέρης Μποχωρίδης ενώ δεδομένα δεν θα έχει και τον Πιερ Τζάκσον στη διάθεσή του.

Χίμκι: Τίμα, Βορόνοφ, Μίκι θετικοί στον κορονοϊό - Ανησυχία στον Παναθηναϊκό

Από την άλλη, οι Σαντ-Ρος και Ουάιτ έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη (6/10) αλλά θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους και θα παίξουν κανονικά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας