Η EuroLeague ξεκινά - Προβλέψεις και εκτιμήσεις

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (21:00) τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ - Η EuroLeague επέστρεψε - Τα φαβορί για να βρουν μία θέση στη φετινή οκτάδα της διοργάνωσης. 

Η EuroLeague ξεκινά - Προβλέψεις και εκτιμήσεις

Ύστερα από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας, η EuroLeague επέστρεψε. Ο Ολυμπιακός απόψε (21:00) αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Πρώτος στόχος των "ερυθρολεύκων" να μπουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο στόχος τους, όμως, δεν θα είναι εύκολος.

Τα φαβορί για την τετράδα: H Aναντολού Εφές του Σέιν Λάριν, η Μπαρτσελόνα του Νίκολα Μίροτιτς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Νίκολα Μιλουτίνοφ και η Ρεάλ Μαδρίτης του Φακούντο Καμπάτσο, δείχνουν πως έχουν τον πρώτο λόγο για αυτές τις θέσεις. Αναμένεται να μπουν... σφήνα όμως, τόσο η ανανεωμένη Αρμάνι Μιλάνο, όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θέσεις 5 έως 8: Η Αρμάνι Μιλάνο, με τις ισχυρές φετινές μεταγραφές, είναι δεδομένο πως αν δεν μπει στην πρώτη τετράδα, θα βρεθεί στα προημιτελικά. Μαζί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την περισσότερο ισχυρή φέτος Χίμκι, ενώ αναμένεται να δώσουν μάχη για την είσοδο στα playoffs ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε.

Θα κάνουν την έκπληξη αν μπουν στα προημιτελικά: H Bαλένθια έχει ενισχύσει το ρόστερ της, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το ίδιο - Δείχνουν ικανές όμως να κάνουν την υπέρβαση. Αποτελεί αίνιγμα ο Παναθηναϊκός.

Δείχνουν καταδικασμένες: H Mπασκόνια, η Ζαλγκίρις, ο Ερυθρός Αστέρας, η Βιλερμπάν, η Μπάγερν και η Άλμπα, έχουν αποδυναμωθεί και δεν δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν θέση στα προημιτελικά.

1η αγωνιστική

Πέμπτη (1/10)

Αναντολού Εφές-Ζενίτ (20:30)

Ολυμπιακός-Ζαγκίρις (21:00)

Μακάμπι-Άλμπα Βερολίνου (21:05)

Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ (22:00)

Παρασκευή (2/10)

Βαλένθια-Βιλερμπάν (22:00)

Χίμκι-Παναθηναϊκός (20:00)

Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας (20:45)

Μπάγερν-Αρμάνι Μιλάνο (21:30)

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)