Σπανούλης: «Η διοίκηση και ο κόουτς έκαναν ό,τι καλύτερο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης μίλησε σήμερα στο ΣΕΦ, για την πρεμιέρα της Euroleague και τον αγώνα με αντίπαλο την Ζαλγκίρις.

Σπανούλης: «Η διοίκηση και ο κόουτς έκαναν ό,τι καλύτερο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Η ώρα για το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν πλησιάζει. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης για ακόμη μια χρονιά είναι στο μεγάλο λιμάνι έτοιμος να προσφέρει τα πάντα για την ομάδα του Πειραιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε στη Media Day της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις (01/10, 21:00):

«Ήταν σαν όλες τις προετοιμασίες, κανονική. Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις με τον κορονοϊό, το γεγονός της απουσίας του κόσμου, όλα όσα περνάμε. Στο αθλητικό πλαίσιο παραμένουν όλα ίδια.

Δουλεύουμε καθημερινά, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, και ευελπιστούμε με τη βελτίωση να έρθουν κι οι νίκες. Πάντα υπάρχει όρεξη και "πείνα". Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό να γίνουν κάποια πράγματα να σε πάνε πίσω. Η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ό,τι καλύτερο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος.

Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα, ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ, για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε, δηλαδή, εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να παίρνουμε νίκες».