Χίμκι: Νίκησε και περιμένει τώρα τον Παναθηναϊκό- Ντεμπουτάρει με τους «πράσινους» ο Σβεντ!

Η Χίμκι νίκησε με 92-77 την Ενισέι και την Πέμπτη (2/10) περιμένει στη Μόσχα τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα στην Euroleague, όπου θα έχει και τον αρχηγό της Αλεξέι Σβεντ στη διάθεσή της.

Χίμκι: Νίκησε και περιμένει τώρα τον Παναθηναϊκό- Ντεμπουτάρει με τους «πράσινους» ο Σβεντ!

Προερχόμενη από νίκη θα υποδεχθεί η Χίμκι τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα στη Μόσχα, την Πέμπτη (2/10), αλλά και με τον Αλεξέι Σβεντ στη διάθεσή της.

Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις επικράτησε εκτός έδρας της Ενισέι με 92-77 για την VTB League, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε χωρίς τους Σβεντ, ΜακΚόλουμ και Γιόβιτς.

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Σαντ-Ρος από την πρεμιέρα κόντρα στη Χίμκι

Πρώτος σκόρερ για την Κίμκι ήταν ο Μίκι με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ακολούθησαν οι Μπέρτανς και Τίμα που είχαν από 12 πόντους, ενώ από 10 πρόσθεσαν οι ψηλοί Μπούκερ και Γερέμπκο.

Ο Αλεξέι Σβεντ πάντως, που έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια της ομάδας του στην VTB League θα "επιστρέψει" στη δράση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις πάντως θα εξακολουθήσει να έχει λειψανδρία στα γκαρντ, καθώς ο Γιόβιτς είναι τραυματίας και ο ΜακΚόλουμ είναι στις ΗΠΑ και δεν μπορεί να μεταβεί στη Μόσχα.