Euroleague: Αυτές οι 7 ομάδες θα παίζουν με κόσμο στα γήπεδά τους

Η Euroleague ενημέρωσε για τις ομάδες που στο ξεκίνημα της σεζόν θα έχουν κόσμο στα γήπεδά τους.

Euroleague: Αυτές οι 7 ομάδες θα παίζουν με κόσμο στα γήπεδά τους

Αντίστροφα μετράνε οι ομάδες για την έναρξη της Euroleague σε μία σεζόν, που φιλοδοξούν άπαντες και προσδοκούν να ολοκληρωθεί, αλλά δεν παύει να είναι ειδικών συνθηκών εξαιτίας του κορονοϊού.

Παρ΄όλα αυτά, η Euroleague, ενημέρωσε ότι σε πρώτη φάση 7 από τις 18 ομάδες θα έχουν κόσμο στα γήπεδά τους. Θα κρατούνται φυσικά αποστάσεις και ανάλογα με τη χώρα και το γήπεδο θα έχουν από 400 ως 7.500 φιλάθλους.

Μιλάμε για την Αρμάνι Μιλάνο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Κίμκι (η οποία θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα), τη Βιλερμπάν, τη Βαλένθια, τη Ζαλγκίρις και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αντίθετα οι υπόλοιπες 11 ομάδες δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στα παιχνίδια τους: Πρόκειται για τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα.

Φυσικά, η κάθε ομάδα είναι εναρμονισμένη με τα μέτρα και τις οδηγίες που έχει δώσει η χώρα της και η εκάστοτε Κυβέρνηση. Στην Ελλάδα έχουν παρθεί νέα μέτρα περιορισμού τα οποία περιλαμβάνουν και τα γήπεδα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε γι αυτά του μπάσκετ που είναι κλειστά.