Ολυμπιακός: Το reunion του Σλούκα με τους Μπαρτζώκα, Σπανούλη, Πρίντεζη στο μικροσκόπιο (vid)

O Kώστας Σλούκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και η EuroLeague μίλησε τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Γιώργο Πρίντεζη, για το μεγάλο reunion. 

Ολυμπιακός: Το reunion του Σλούκα με τους Μπαρτζώκα, Σπανούλη, Πρίντεζη στο μικροσκόπιο (vid)

Η επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της σεζόν στην ΕuroLeague. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στο μεγάλο λιμάνι.

Το γεγονός μπήκε στο μικροσκόπιο της EuroLeague, η οποία και μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Σλούκας και Γιώργος Πρίντεζης, μίλησαν για το μεγάλο "ερυθρόλευκο" reunion.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Σλούκας: ”Ήμουν εδώ 7 χρόνια και έζησα μοναδικές στιγμές. Είναι όλα γνώριμα στην ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που έχω μπροστά μου μία νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό”.

Μπαρτζώκας: ”O Σλούκας είναι ένας παίκτης, που ξέρει τί σημαίνει ο Ολυμπιακός και κυρίως για τους φίλους της ομάδας. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά νιώθω ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας με εμπιστεύονται και μαζί μπορούμε να χτίσουμε την νέα ομάδα του Ολυμπιακού, όχι μόνο για φέτος, αλλά για περισσότερα χρόνια”.

Πρίντεζης: ”Το 2012 και το 2013 ήταν μεγάλες στιγμές για εμάς, την ομάδα, τους φίλους, όλους. Είναι κάτι που θα μείνει για χρόνια στη καρδιά μου και στο μυαλό μου”.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας