Πέσιτς: «Στόχος της Μπάγερν να έχει κόσμο στο 20% του γηπέδου»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν Μονάχου Μάρκο Πέσιτς έθεσε ανοιχτά το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες της «Audi Dom» στην Euroleague

Πέσιτς: «Στόχος της Μπάγερν να έχει κόσμο στο 20% του γηπέδου»

Την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της ομάδας ζητά ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Μάρκο Πέσιτς στα ματς της Euroleague.

Την ώρα που ο προβληματισμός για την πανδημία και το δεύτερο κύμα του κορονοϊού που έχει κάνει την εμφάνισή του σε όλη την Ευρώπη, κορυφώνονται η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δια στόματος Πέσιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ομάδας έθεσε το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες έστω και κατά το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Οι Βαυαροί βασίζουν πολλά στον κόσμο τους, ο οποίος έχει μετατρέψει το «Audi Dome» σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της Ευρώπης.

Για τον λόγο αυτό, η Μπάγερν θέλει να έχει ένα μέρος του κοινού της στο γήπεδό της, την ώρα που τα κρούσματα στο Μόναχο αυξάνονται και η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η μόνη που θα παίξει πίσω από κλειστές πόρτες στην πρεμιέρα της Bundesliga.

«Στόχος μας είναι να έχουμε διαθέσιμο το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου μας στο πρώτο παιχνίδι της Euroleague» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Πέσιτς.

Να θυμίσουμε πως η έδρα της Μπάγερν χωράει 6.700 φιλάθλους, ενώ η πρεμιέρα της στην Euroleague είναι προγραμματισμένη για τις 2 Οκτωβρίου απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.