Ερυθρός Αστέρας: Παρελθόν λόγω τραυματισμού ο Νοκό (pic)

Ο Καμερουνέζος σέντερ Λάντρι Νοκό δεν έχει παίξει ούτε σε ένα φιλικό του Ερυθρού Αστέρα και αντικαταστάθηκε.

Ερυθρός Αστέρας: Παρελθόν λόγω τραυματισμού ο Νοκό (pic)

Στην πρώτη τους αλλαγή στο ρόστερ θα προχώρησαν οι παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα λίγο πριν ξεκινήσουν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στη Σερβία.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Λάντρι Νοκό.

Ο 26χρονος σέντερ μετακόμισε πριν μερικές εβδομάδες από την Άλμπα Βερολίνου, ταλαιπωρείται ακόμη από έναν τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ήδη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει δώσει δύο φιλικά με Μέγκα Μπέμαξ και FMP και ο Καμερουνέζος δεν αγωνίστηκε, ενώ δεν θα ήταν σε θέση ούτε να συμμετέχει στο τουρνουά της Τουρκίας, που ακολουθεί σε λίγες ημέρες.

Έτσι, ο Νοκό ολοκλήρωσε την καριέρα του πριν καν αυτή… αρχίσει στο Βελιγράδι, με τους «ερυθρόλευκους» να λύνουν τη συνεργασία μαζί του και πλέον να βγαίνουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νοκό βρισκόταν στο μεταγραφικό… ραντάρ του Παναθηναϊκού στις αρχές του καλοκαιρού, καθώς οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτησή του.

Ωστόσο οι Σέρβοι είχαν υπερισχύσει στην προσπάθεια για την απόκτησή του προσφέροντάς του καλύτερη οικονομική πρόταση και τον απέκτησαν.

Το πρόβλημα τραυματισμού του παίκτη αλλάζει τα πλάνα του Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος πλέον είναι υποχρεωμένος να κινηθεί ταχύτατα για να βρει τον αντικαταστάτη του.