Πάντερ: «Σκεφτόμουν να βάλω τέρμα στην καριέρα μου»

Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο Κέβιν Πάντερ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το μπάσκετ.

Πάντερ: «Σκεφτόμουν να βάλω τέρμα στην καριέρα μου»

Ο Κέβιν Πάντερ μετά τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα θα ζήσει με μια τρίτη φανέλα την εμπειρία να παίζει στην Ευρωλίγκα, αφού αποκτήθηκε φέτος από την εξαιρετικά δραστήρια μεταγραφικά Αρμάνι Μιλάνο.

Παρ' όλα αυτά, ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι περνούσε από το μυαλό του η ιδέα να σταματήσει το μπάσκετ όντας καταβεβλημένος από κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητά του. Ωστόσο η μητέρα του ήταν εκείνη που τον συνέτισε ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση και να συνεχίσει. Είπε αναλυτικά:

«Περνούσα πολλές αρνητικές καταστάσεις στη ζωή μου και σκεφτόμουν πραγματικά να σταματήσω. Λέγοντας ότι ίσως δεν είναι αυτά για μένα. Είπα στη μητέρα μου ότι έχω τελειώσει. Με κάλεσε πίσω και μου είπε πως θα με στηρίξει απόλυτα αν θέλω να σταματήσω. Δεν ήθελε να σκεφτώ συναισθηματικά, ήθελε να σκεφτώ προσεκτικά, πριν πάρω βιαστικές αποφάσεις».