Όγκαστ: «Νιώθω τώρα πιο έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Ζακ Όγκαστ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δεν έκρυψε τη χαρά του

Όγκαστ: «Νιώθω τώρα πιο έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Ζακ Όγκαστ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (30/8) στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό και αφού περάσει από τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό θα τεθεί με τη σειρά του στην διάθεση του Γιώργου Βόβορα στην προπόνηση της Δευτέρας (31/8).

Ο Όγκαστ στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «νιώθω φανταστικά που επέστρεψα. Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι για μένα. Ήμουν εδώ και την προηγούμενη φορά και έχω ακόμα κάποιες ανοικτές δουλειές! Ελπίζω να βρούμε τη χημεία μας και να γίνουμε μια ομάδα και να κάνουμε αυτήν την ομάδα υπερήφανη».

Για τον εαυτό του είπε ότι «ήθελα λίγο χρόνο για να ωριμάσω στο παιχνίδι μου, να καταλάβω και να μάθω κάποια πράγματα. Νιώθω τώρα ότι είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο και να έχω μια καλή σεζόν» ενώ στάθηκε και στη συνομιλία του με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

«Μίλησα πολύ με τον coach Βόβορα το καλοκαίρι και μου είπε ότι η ομάδα θα είναι γεμάτη με καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες και που όλοι θα θέλουν να κερδίζουν».

Όσο για τον δικό του στόχο τη νέα χρονιά; «Έχω μόνο έναν στόχο. Να κερδίζω. Και να δείξω σε όλον τον κόσμο και στην EuroLeague ότι ανήκω εδώ».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους ξέρω πολύ καλά. Θα είναι εδώ, πάντα είναι εδώ. Στέλνουμε την αγάπη μας, ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας και να συνεχίσουν να είναι και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε».