Πιστιόλης: «Η ΤΣΣΚΑ περιμένει περισσότερα από Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια»

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόρνικε Σενγκέλια έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις

Πιστιόλης: «Η ΤΣΣΚΑ περιμένει περισσότερα από Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια»

Ικανοποιημένοι έχουν μείνει στο «στρατόπεδο» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την έως τώρα παρουσία των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τορνίκε Σενγκέλια.

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, στην ομάδα της Μόσχας, Ανδρέας Πιστιόλης σχολίασε το ανεπίσημο ντεμπούτο των δύο παικτών εξηγώντας πως ακόμα είναι σε περίοδο προσαρμογής, αλλά προσπαθούν πολύ και δουλεύουν σκληρά στο κομμάτι της ομαλής ένταξης τους στο σύνολο.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ρωσικής ομάδας:

«Είναι κι οι δύο πολύ έμπειροι παίκτες, ακόμη προσαρμόζονται. Περιμένουμε ότι θα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, γιατί χρειάζεται να μάθουν τους συμπαίκτες τους, πώς δουλεύει η ομάδα και όλα αυτά.

Είναι όμως σε καλό δρόμο, είναι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ όσα βλέπω μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα περιμένω ακόμη περισσότερα από εκείνους.

Έχουμε συσσωρευμένη κούραση στους παίκτες από την σκληρή προετοιμασία, το βλέπουμε αυτό. Τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά στις προπονήσεις.

Αυτό είναι ένα μάθημα σήμερα, γιατί βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε και δεν μπορούμε να δίνουμε τίποτα εύκολο στον αντίπαλο, γιατί θα αρπάζει την ευκαιρία για να την εκμεταλλευτεί.

Όλοι όσοι παίζουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, έχουν κίνητρο. Όταν εμείς ήμασταν σε απόδοση εφάμιλλη με την ποιότητά μας, κυριαρχούσαμε στο γήπεδο».


Στο μεταξύ έτοιμος να επιστρέψει στη Ρωσία ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό στις αρχές Αυγούστου και τις τελευταίες ημέρες ανάρρωσε, αναμένεται στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος τεχνικός θα μεταβεί στη ρωσική πρωτεύουσα τη Δευτέρα (31/8) και αφότου βγουν αρνητικά και τα επόμενα τεστ που θα υποβληθεί, τότε θα αναλάβει ξανά τα καθήκοντά του στην ΤΣΣΚΑ.