Ολυμπιακός: Τα διαρκείας για τη νέα σεζόν

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ρωτούν με ενδιαφέρον για τα διαρκείας της νέας σεζόν, αλλά αυτά δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορήσουν, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε θα υπάρξει επιστροφή κόσμου στα γήπεδα της EuroLeague. 

Ολυμπιακός: Τα διαρκείας για τη νέα σεζόν

Υπάρχει κόσμος που ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να δει και από κοντά και πάλι την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ας μην ξεχνάμε πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους στην Ευρωλίγκα οι Πειραιώτες το έδωσαν κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 3 Μαρτίου!

Έχουν συμπληρωθεί σχεδόν έξι μήνες από τότε. Υπάρχει, λοιπόν, ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει το πλάνο τους, αλλά αυτό δεν είναι και εύκολο να συμβεί. Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις προθέσεις της Ευρωλίγκας.

Βλέπετε, ο κορονοϊός έχει... θερίσει την Ευρώπη, διανύουμε δεύτερο κύμα της πανδημίας, παρατηρούνται ήδη κρούσματα σε παίκτες-προπονητές και η κορυφαία διοργάνωση δύσκολα θα ανοίξει και πάλι σύντομα τις πόρτες της στα γήπεδα. Υπάρχει η σκέψη το πρωτάθλημα να ξεκινήσει χωρίς φιλάθλους, τόσο τον Οκτώβρη όσο και το Νοέμβρη, και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ενδεχομένως να υπάρξει μία μικρή προσέλευση από τον Δεκέμβρη.

Μέχρι, όμως, να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η πειραϊκή ΚΑΕ δεν μπορεί να γνωστοποιήσει το πλάνο της για τα εισιτήρια διαρκείας.

Υπάρχει, πάντως, μεγάλος ενθουσιασμός και ενδιαφέρον από το κοινό για τον Ολυμπιακό του 2020-21. Το αντιμετωπίζουν σαν μία νέα αρχή. Έχοντας για προπονητή και πάλι τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ φυσικά άπαντες ανυπομονούν να δουν και πάλι από κοντά τον Κώστα Σλούκα με τα ερυθρόλευκα, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το «11». Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στη φετινή Ευρωλίγκα, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλους να κάνουν την υπέρβαση, αποκτώντας έναν εκ των κορυφαίων γκαρντ της διοργάνωσης.